تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
جدیدترین طرح توجیهی کشت صیفی جات و سبزی جات در قالب پاورپوينت


 دانلود جدیدترین طرح توجیهی کشت صیفی جات و سبزی جات      این طرح توجیهی در زمینه کشت صیفی جات و سبزی جات، می باشد که بر اساس آخرین و جدیدترین تغییرات توسط کارشناسان متخصص در حوزه کشت صیفی جات و سبزی جات،نگارش و جمع آوری شده است.لذا مطالعه این فایل برای افرادی که می خواهند در زمینه کشت صیفی جات و سبزی جات،فعالیت داشته باشند بسیار مفید و کاربردی خواهد بود. این طرح کارآفرینی شامل موارد زیر می باشد :طرح توجیهی کشت صیفی جات و سبزی جاتفهرست مطالبجداول و محاسبات مربوطهموضوع و معرفی طرحهزینه تجهیزاتظرفیتسرمایه گذاری كلدوره بازگشت سرمایهاشتغال زاییفضای مورد نیازتعداد افراد و هزینه نیروی انسانیاستانداردهای مربوطه طرحسهم آورده متقاضیسهم تسهیلاتبازارهای داخلی و خارجیتوجیه فنی و اق

ادامه مطلب  
» :: پاورپوينت درباره تأثير عوامل محيطي بر رشد و نمو سبزي‌ها





فرمت
فایل: powerpoint
 
نوع
فایل : ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت
)
 
 
تعداد
اسلاید: 16 اسلاید
 
 قسمتی از متن 
ppt:
 
تأثير
عوامل محيطي بر رشد و نمو سبزي‌ها:
 
فتوسنتز
و رشد و نمو گیاهان تحت تأثير عوامل ژنتیكی و محيطي است.  هر گیاهی خصوصیات ژنتیكی خود را از والدین خود به
ارث می‌برد.
 
اما
عوامل محيطي  نیز با توجه به نوع آب و هوای
منطقه، زمان كشت و نحوه انجام عملیات زراعی بر رشد و نمو سبزي‌ها تأثير می‌گذارند.
این عوامل محيطي شامل: نور، دما، دی‌اكسیدكربن، خاك، تغذیه و كوددهی ، كنترل علف‌های
هرز، كنترل آفات و بیماریها، آبیاری،  رطوبت
نسبی است.
 
دی اکسید
کربن
 
دی اکسید
کربن
 
دی‌اكسیدكربن
هوا طی عمل فتوسنتز با آب تركیب و مواد لازم برای

ادامه مطلب  
پاورپوينت درس سبزیكاری عمومی


       نوع فایل power point قابل ویرایش 31 اسلاید قسمتی از اسلایدهاتعریف اولیه سبزی:گیاهان علفی هستند كه قسمت‌های مختلف آن مانند برگ، غنچه، ساقه، ریشه، غده، پیاز، گل، میوه، و دانه به صورت خام، پخته، خشك شده، پودر شده، یخ‌زده و یا كنسرو شده به مصرف تغذیه انسان می‌رسد.تعریف كاملی نیست زیرا برخی از سبزی ها به صورت خشبی هستند ولی به عنوان سبزی محسوب می‌شوند.تعریف كامل سبزی:به كلیه محصولات باغی و كشاورزی  (غیر از محصولات درختی و غله‌ای) اطلاق می‌گردد كه برگ،ساقه، ریشه، جوانه، غده، پیاز، ساقه زیر زمینی، گل، میوه، دانه و یا قارچ آنها به طور كامل و مستقیم و بدون تغییر و تبدیل، قسمت اعظم مواد درونی آن به صورت پخته، خشك، كنسروی، یخ‌زده و یا به صورت فراورده‌های د

ادامه مطلب  
دانلودکارآفرینی کشت صیفی جات و سبزی جات 25 ص


نام فایل : کارآفرینی کشت صیفی جات و سبزی جات 25 صفرمت : .docتعداد صفحه/اسلاید : 19حجم : 13 مگابایتبسم الله الرحمن الرحیممجتمع عالی آموزشی و پژوهشی صنعت آب و برقعنوان پروژه:کشت صیفی جات و سبزی جاتمقدمهتقاضای مداوم برای سبزی های تازه و فراورده ها در بازارهای کشور نشان دهنده عظیم بودن نقش اقتصادی صنعت تولید سبزی وسهم آن در بر آورد کردن عمده رژیم های غذایی است متخصصین علم تغذیه معتقدندکه مصرف سبزی ومیوه به صورت تازه یافراورده ای ازبروزناراحتیهای ناشی ازفقرغذایی جلو گیری می کند.خوشبختانه مصرف سبزی و میوه به صورت تازه در ایران بسیار رایج است.و کمتر سفره ایمی توان یافت که خالی از آن باشدولی با این حال یاد آور می شویم که علی رغم قدمت وسابقه طولانی کشت تعداد قابل ملاحظه ای ازسبزیها درایران پیشرفت قابل توجهی دراین زمینه صورت نگرفته اس

ادامه مطلب  
مقاله درمورد رشد و تكامل انسان


مشخصات فایلعنوان: رشد و تكامل انسانقالب بندی: wordتعداد صفحات: 75  محتویاتمقدمهرشد و تكامل انسانغریزه (Instinct)رشد و نمو بدنیچگونگی رشد و نمو بدنی رشد قد و وزنتاثیر نقص های بدنی در رفتار فردرشد حركتی رشد و تكامل ذهنیرشد و تكامل عاطفی آیا عواطف آموخته اند؟عواطف مشتركرشد و تكامل اجتماعی مبانی روان شناسی رشددورة شیرخوارگیرشد جسمانیرشد حركتی رشد حسیرشد عاطفیرشد اجتماعیدورة پیش دبستانی عوامل سازنده هوشو . . .    قسمتی از مقالهمقدمه:مقاله ای كه هم اكنون در مقابل شماست مجموعه بحث هایی در رابطه ی روانشناسی كودكان 1 الی 4 یا 5 سال می باشد. در رابطه با ضرورت این بحث ها باید گفت چون كودك جوانان آینده می باشند و در فردا تمام كارهای كشورمان به دوش آن هاست، پس باید كودك با تربیتی كامل و انسانی متین وارد جامعه گردد تا بتواند بد

ادامه مطلب  
دانلود تحقیق و مقاله کامل در مورد روشهای نگهداری مواد غذایی (با قابلیت ویرایش / فایل Word)تعداد صفحات


خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن آن، ماده غذایی را ابتدا در فریزر قرار می دهند و پس از یخ بستن، آب موجود در آنرا طی فرایند تصعید (تبدیل جامد به گاز) می گیرند. روش های مختلفی برای خشک کردن مواد غذایی وجود دارد. هر کدام از این روش ها، مزایای خاص و کاربردهای مخصوص به خود را دارند. بسیاری از غذاها و میوه ها را با استفاده از این روش می

ادامه مطلب  
فایل طرح امکان سنجی سبزی خشک کنی


طرح امکان سنجی مقدماتی طراحی احداث واحد تولیدیسبزی خشک کنی ( برگی و غده ایی)خشک کردن سبزیجات، یکی از قدیمی ترین روش های نگهداری طولانی مدت مواد غذایی از جمله سبزیجات و میوه جات است. اسا خشک کردن کاهش بخش اعظمی از آب موجود در مواد غذایی یا حذف آن است. با عمل خشک کردن آب آزاد یا آبی که از نظر بیولوژیکی فعال است ولی می تواند موجب رشد ارگانیسم ها و فعالیت آنزیم ها شود زا ماده غذایی حذف شده و طول مدت نگهداری محصول بیشتر می شود از طرفی به دلیل کاهش آب، حجم و وزن ماده غذایی کاهش یافته و جای کمتری را نیز اشغال می کند.از خشک کردن میوه جات و سبزیجات در ابتداییی ترین شکل خود، استفاده از جریان طبیعی هوا و باد، زیر نور آفتاب و یا در کنار آتش هزاران سال می گذرد. هرچند خشک کردن سبزیجات و میوه جات با گرمای خورشید بسیار اقتصادی است ولی بعضی اوقات عوامل

ادامه مطلب  
مقاله علوم تغذیه امنیت تغذیه در ایران و جهان


       مقاله علوم تغذیه امنیت تغذیه در ایران و جهان مقدمه:بانک جهانی در سال 1986 امنیت غذایی را به صورت «دسترسی همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن یک زندگی سالم» تعریف کرد که این تعریف در کنفرانس رم مورد تاکید  قرار گرفت. این تعریف به سه عنصر «موجود بودن غذا»، «دسترسی به غذا» و «پایداری در دریافت غذا» استوار است. عنصر موجود بودن غذا تنها به میزان مواد غذایی در مرزهای ملی که درگذشته عنصر اصلی امنیت غذایی بود، تکیه ندارد و امروزه شامل تولید (عرضه داخلی) و واردات مواد غذایی می‌باشد. مفهوم «دسترسی به غذا» نیز دسترسی فیزیکی و اقتصادی به منابع جهت تامین اقلام غذایی مورد نیاز جامعه است و به معنای «پایداری

ادامه مطلب  
گزارش کار آموزی در شركت كشت و صنعت


گزارش کارآموزی در شركت كشت و صنعت  با فرمت قابل ویرایش ورد (word) و با پسوند Doc آماده شده و برای دانلود شما عزیزان بر روی سرورهای سایت قرار کرفته است. شما برای دانلود این گزارش کارآموزی/کارورزی لازم است ابتدا از طریق پایین صفحه پرداخت را انجام داده سپس لینک دانلود را مشاهده خواهید کرد و همچنین یک نسخه از آن به ایمیل شما ارسال خواهد شد.گزارش ذیل کاملا جامع و کامل بوده و از هر حیث تمام زیر زمینه های محل کارآموزی را پوشش می دهد شما پس از دانلود با استفاده از این گزارش آماده می توانید گزارشی جامع و کامل محیا ساخته و تحویل استادتان دهید یا با استفاده از این گزارش با طریق نوشتن یک گزارش کارآموزی حرفه ای آشنا شوید برای مشاهده بقیه گزارش های کارآموزی سایت ما می توانید از طریق منو کنار سایت و انتخاب گزینه کارآموزی های آماده به دیگر گزار

ادامه مطلب  
پاورپوينت اماده; کارآفرینی کشت صیفی جات و سبزی جات 27 اسلاید


مطالب اسلایدهای ابتدایی این پاورپوينت به شرح زیر است تعداد اسلاید : 27 اسلایدآموزشکده فنی حرفه ای دختران فاطمه(س) عنوان پروژه: کشت صیفی جات و سبزی جات نام و نام خانوادگی: سیده سولماز مدنی استاد راهنما: جناب آقای فروغی ترم: چهار رشته: کامپیوتر سال تحصیلی: 87-86 تقدیم: تقدیم به همه بچه های ترم چهار کامپیوتر با تشکر از زحمات استاد گرانقدر جناب آقای فروغی مقدمه تقاضای مداوم برای سبزی های تازه و فراورده ها در بازارهای کشور نشان دهنده عظیم بودن نقش اقتصادی صنعت تولید سبزی وسهم آن در بر آورد کردن عمده رژیم های غذایی است متخصصین علم تغذیه معتقدندکه مصرف سبزی ومیوه به صورت تازه یافراورده ای ازبروزناراحتیهایناشی ازفقرغذایی جلو گیری می کند.خوشبختانه مصرف سبزی و میوه به صورت تازه در ایران بسیار رایج است. و کمتر س

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi