تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
طرح توجیهی تولید شکر از چغندر قند


گیاه نیشکر (sugar cane)در مناطق گرمسیری کشت می شود، مقدار قند نیشکر اغلب در حد ۱۵-۱۰درصد و در مواردی تا ۱۷ درصد می باشد .برداشت نیشکر با روش دستی یا با دستگاههای مخصوص امکان پذیر است .در برخی موارد قبل از برداشت، برگهای نیشکر را می سوزانند . پس از برداشت، نیشکر به کارخانه حمل می شود بر خلاف چغندر قند، نیشکر قابل انبار کردن و ذخیره سازی در کارخانه نیست و مواد قندی آن سریعا”در اثر نگهداری دچار تجزیه می گردند و وزن نیشکر در اثر از دست دادن رطوبت کم می شود . هرچه نیشکر به صورت تازه تر به مصرف کارخانه برسد، بهتر خواهد بود، لذا معمولا\”کارخانه ها محلی برای نگهداری نیشکر به منظور مصرف در روزهای بعد نداشته و نیشکر تحویلی، در همان روز به مصرف می رسد . نیشکر وارد شده به کارخانه پس از توزین، روی دستگاه تفاله مخصوص تخلیه می گردد و به س

ادامه مطلب  
تحقيق در مورد تصفيه شربت خام (raw Iuice Purification)


فرمت فایل:WORD(قابل ویرایش) تعدا 9 صحفه    تصفيه شربت خام (raw Iuice Purification)شربت خروجی از دستگاه دیفیوزر رنگ تیره متمایل به خاکستری دارد، یکی از علل رنگ تیره شربت فعالیت آنزیمهای تولید کننده رنگیزه های تیره مانند ملاتین است. درصد ماده خشک محلول شربت خام بر حسب کشش وزنی دیفیورز متفاوت است (به عنوان مثال حدود 16- 13 درصد)، pH شربت خام نیز اغلب در محدوده 5/6 – 8/5 می باشد و pH برابر 3/6 به طور نسبی می تواند حاکی از سلامتی چغندر مصرفلی و عملکرد خوب در مرحله شربت گیری باشد. درجه خلوص دهنده وجود مقدار زیاد ناخالصی در شربت است و لذا باید این درجه خلوص را با اعمال فرایند تصفيه تا حد امکان به درصد های بالاتر از 90 رساند تا امکان طی کردن مراحل تغلیظ و کریستالیزاسیون به نحوه مطلوب فراهم شود.اصول

ادامه مطلب  
تحقيق در مورد پروسه تولید چغندر قند


فرمت فایل:word (قابل ویرایش) تعداد19 صحفه   در ابتدای ورود چغندر به کارخانه – کامیون با چغندر روی باسکول وزن  می شود، وزن کامیون و باراندازه گیری می شود . چغندر با کامیون به سمت عیار سنجی هدایت می شود. از کامیون باید نمونه برداری شود، هر چه چغندر ریزتر درصد قند بالاتراست . و هرچه درشت باشد درصد قند پایین است.معیارسنجی توسط یک دستگاه به نام RipRo است. این دستگاه یک جک هیدرولیکی است که انتهای آن تیغه است تیغه ها فشار می آمده و چغندر را برش می زند. به قسمت کف کامیون که رسید نمونه برداری شده بهتر است از سه قسمت نمونه برداری شود.نوار نقاله در قسمت بالا شروع به ریختن چغندر میکند. چغندر روی این نقاله عمودی که دارای غلتک است و چغندر ها یک فاصله 10-8 متری را طی میکند و خاک و شن چغندر گرفته می شود.در زیر نوار نقاله، ن

ادامه مطلب  
گزارش کار آموزی در تصفيه خانه


گزارش کارآموزی در تصفيه خانه جدید همدان با فرمت قابل ویرایش ورد (word) و با پسوند Doc آماده شده و برای دانلود شما عزیزان بر روی سرورهای سایت قرار کرفته است. شما برای دانلود این گزارش کارآموزی/کارورزی لازم است ابتدا از طریق پایین صفحه پرداخت را انجام داده سپس لینک دانلود را مشاهده خواهید کرد و همچنین یک نسخه از آن به ایمیل شما ارسال خواهد شد.گزارش ذیل کاملا جامع و کامل بوده و از هر حیث تمام زیر زمینه های محل کارآموزی را پوشش می دهد شما پس از دانلود با استفاده از این گزارش آماده می توانید گزارشی جامع و کامل محیا ساخته و تحویل استادتان دهید یا با استفاده از این گزارش با طریق نوشتن یک گزارش کارآموزی حرفه ای آشنا شوید برای مشاهده بقیه گزارش های کارآموزی سایت ما می توانید از طریق منو کنار سایت و انتخاب گزینه کارآموزی های آماده به دیگر گزارش ها

ادامه مطلب  
دانلودگزارش کارآموزی در تصفيه خانه


دانلودگزارش کارآموزی در تصفيه خانهدانلود گزارش کارآموزی تصفيه خانه جدید همدان    مقدمه                                                                         1تصفيه فیزیکی آب                                 &

ادامه مطلب  
دانلود مقاله عمران فاضلاب


    دانلود مقاله عمران فاضلاب 162ص فصل اول -كلیات 1-1-تاریخچة تصفیة فاضلاباگرچه جمع آوری آبهای سطحی وزهكشی از زمانهای قدیم شروع شده است،آثار جمع آوری فاضلاب به اوایل قرن نوزدهم بر می گردد وبه دنبال آن تصفیة  اسلوبمند فاضلاب در اواخر قرن نوزدهم واوایل قرن بیستم صورت گرفت.بر خلاف فنون آبرسانی شهری وجمع آوری پساب(فاضلاب)كه تاریخچه نسبتاً طولانی وچند هزار ساله دارند،پالایش وتصفیة فاضلاب بصورت امروزی دارای سابقة تاریخی كوتاهی می باشد و تنها در نوشته های تاریخی از فرمانهائی وگفته هایی در مورد پرهیز از آلوده سازی منابع طبیعی آب،خصوصاً آب رودخانه ها یاد شده است.نخست از حدود یك صد سال پیش كه رابطة بین اثر باكتریها ومیكروبهای بیماری زا در شیوع و واگیری بیماریها آشكار گشت،انسان به فكر پاكسازی آبهای آلوده افتاد.به عبارت دیگر

ادامه مطلب  
دانلود مقاله کامل درباره تصفيه خانه آب مشهد


      لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*فرمت فایل: Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)تعداد صفحه :19 بخشی از متن مقالهنگاهی گذرا به تصفيه خانه آب مشهدتصفيه خانه مشهد در جنوب غربی شهر مشهد در منتهی الیه كوی آب وبرق درشهرك ولی عصر قرار گرفته است.این تصفيه خانه آب دریافتی خود را از دو سد طرق و كارده تأمین نموده وبعد از انجام مراحل تصفيه فیزیكی جهت شرب به مخازن كوی آب وبرق و ملك آباد منتقل می نماید.سد كارده در شمال و سد طرق در جنوب شهر واقع شده كه آب ارسالی از كارده به صورت ثقلی و از فاصله ای حدود 42كیلومتر توسط لوله ای به قطر 800 mm وارد شده و آب ارسال شده از سد طرق توسط پمپاژ 120 متر بالا برده شده و سپس به صورت ثقلی فاصله ای حدود 16 كیلومتر را با لوله ای به قطر 700  mm طی نموده تا به تصفيه خا

ادامه مطلب  
دانلود گزارش کارآموزی تصفيه خانه جدید همدان


 تعداد صفحات : 185 صفحه     -      قالب یندی :  word          مقدمه: مجموعه عملیاتی كه به منظور آماده كردن آب برای مصارف مورد نظر اجرامیشود، تصفيه آب ومجموعه تاسیسات وتجهیزاتی كه عملیات تصفيه آب رادربرمی گیرد،تصفيه خانه نامیده میشود. بنابراین برای تهیه آبی مناسب برای شرب ومصارف عمومی شهری یكرشته عملیات در تصفيه خانه آب به مورداجراگذارده میشود تاآب دریافتی از منابع آب را باكیفیتی قابل قبول در چهار چوب استاندارد آب آشامیدنی تحویل نماید.آب آشامیدنی استاندارد به طور كلی آبی است كه بیرنگ بی بو، وبا طعم مطبوع وگوارا، كه مصرف آن حتی در دراز مدت هم به لحاظ عاری بودن از مواد مضر، ضرری به سلامت مصرف كننده وخسارتی به تجهیزات انتقال،توزیع

ادامه مطلب  
تحقيق درباره اصول تصفيه شربت خام


فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 78 صفحه   شربت خروجی از دستگاه دیفیوزر رنگ تیره متمایل به خاکستری دارد، یکی از علل رنگ تیره شربت فعالیت آنزیمهای تولید کننده رنگیزه های تیره مانند ملاتین است. درصد ماده خشک محلول شربت خام بر حسب کشش وزنی دیفیورز متفاوت است (به عنوان مثال حدود 16- 13 درصد)، pH شربت خام نیز اغلب در محدوده 5/6 – 8/5 می باشد و pH برابر 3/6 به طور نسبی می تواند حاکی از سلامتی چغندر مصرفی و عملکرد خوب در مرحله شربت گیری باشد. درجه خلوص دهنده وجود مقدار زیاد ناخالصی در شربت است و لذا باید این درجه خلوص را با اعمال فرایند تصفيه تا حد امکان به درصد های بالاتر از 90 رساند تا امکان طی کردن مراحل تغلیظ و کریستالیزاسیون به نحوه مطلوب فراهم شود. اصول تصفيه شربت خام در کارخانه ها

ادامه مطلب  
دانلود جدیدترین طرح توجیهی تولید مربا , شربت , شوری , ترشی وحلوا


 دانلود جدیدترین طرح توجیهی تولید مربا , شربت , شوری , ترشی وحلوا         این طرح توجیهی در زمینه تولید مربا , شربت , شوری , ترشی وحلوا، می باشد که بر اساس آخرین و جدیدترین تغییرات توسطکارشناسان متخصص در حوزه تولید مربا , شربت , شوری , ترشی وحلوا،نگارش و جمع آوری شده است.لذا مطالعه این فایل برای افرادی که می خواهند در زمینه تولید مربا , شربت , شوری , ترشی وحلوا،فعالیت داشته باشند بسیارمفید و کاربردی خواهد بود. این طرح کارآفرینی شامل موارد زیر می باشد :طرح توجیهی تولید مربا , شربت , شوری , ترشی وحلوافهرست مطالبجداول و محاسبات مربوطهموضوع و معرفی طرحهزینه تجهیزاتظرفیتسرمایه گذاری كلدوره بازگشت سرمایهاشتغال زاییفضای مورد نیازتعداد افراد و هزینه نیروی انس

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi